Menü

Magyarország menütérképe

Tisztelt Felhasználónk!

A weboldal üzemeltetőjének célja elkészíteni Magyarország Menütérképét, napi menü / étel keresők részére, elsődlegesen a menü kínálatra helyezve a hangsúlyt. Küldetésünk sikerének kulcsa, hogy az éttermek kínálata megjelenjen a találati listán. A menuterkep.hu internetes portálunkon a vendég beírja a címet, amely körül keres és azonnal kap egy napi menü, étlap, napi ajánlat listát a környezetéből térképen is megjelenítve. A listában a kívánt menüre kattintva megnyílik a kínáló étterem adatlapja részletes információkkal.

Önre és munkatársaira hárul az a feladat, hogy adatlapja kitöltésével, a menü-étlap szerkesztő használatával, közzétegye étterme ajánlatát. A szerkesztőben elkészített heti menü és/vagy étlap azonnal letölthető, nyomtatható.

A Menütérkép.hu biztosítja a regisztrált felhasználók részére, hogy webes felületünkön keresztül az ajánlatuk egyszerűen, hatékonyan és ingyenesen eljusson a vendégekhez. Választható, menü feltöltés vagy étlap és napi ajánlat feltöltés, esetleg mindhárom feltöltése. A menü ajánlat elhelyezésének módjáról részletes információt talál weboldalunkon.

Keressen minket a Facebookon is: www.facebook.com/menuterkep

Üdvözlettel: Szilágyi Sándor

Figyelem